kulik

kulik

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
kulik
Kamióny
 
Xytrolin
Xytrolin | 19.4.2021 11:19

@Jojojo: To je nepochopenie situácie - dôkazový materiál sa podvodníkovi naspäť nevracia, ale zaistí sa políciou. Ale ten link veľa o Tebe prezradil.


Lodovik
Lodovik | 19.4.2021 12:07

@Jojojo Tak pozerma ten clanok, a vyzera to ako keby to pisal nejaky rusomilny uchyl, ktory ani nevie, co chce povedat. Tak som klikol na hlavnu stranku, a vsetko jasne - kazdy jeden clanok je o tom, ako je Rusko super a USA hrozne. Len o ruskych diplomatoch v Cesku tam nepisu nic, zial. Asi to este len vymyslaju, lebo v tomto vynimocnom pripade to uz ani ti jednoduchsi nezozeru len tak bez kvalitnej omacky.


Xytrolin
Xytrolin | 19.4.2021 12:55

@Jojojo: Čomu nerozumieš? Za naše peniaze bol objednaný tovar, ktorý nezodpovedá objednávke. Mám podozrenie, že sme boli podvedený. V takom prípade je normálne, že tovar zaistí polícia a rozhodne súd po zvážení všetkých dôkazov. Takto to máme my normálni, ktorým nie je úplne ľahostajný osud našich peňaženiek.


Xytrolin
Xytrolin | 19.4.2021 12:56

*pardon za tú gramatiku...


Xytrolin
Xytrolin | 19.4.2021 13:27

@Jojojo: Čo sem pletieš vyhlásenie vojny? Zahmlievanie nepodporí Tvoj akože názor rovnajúci sa strkaniu hlavy do piesku. Ty neustále ignoruješ fakt, že Sputnik nielenže nie je vydokladovaný na európskej úrovni, ani na slovenskej úrovni, ale na akejkoľvek úrovni... POVINNOST vydokladovať vlastnosti má výrobca! To, čo tvrdí Baťová máš na stránke SUKLU a niekoľkokrát Ti to tu viacerí napísali aj do iných reakcií. Na základe toho, čo ne/dodali papierovo sa nedajú posúdiť výhody a riziká toho, čo dodali v škatuliach fyzicky. Preto treba škatule zadržať.


Xytrolin
Xytrolin | 19.4.2021 13:30

@Jojojo: už iba zopakujem, že najkrajšie to povedal Andrej Danko - Rusi nedodajú svoju vakcínu krajine, kde by táto bola spochybňovaná (určite si ani neuvedomil, čo práve vtedy povedal:) ). Čiže Rusi posielajú škatule tam, kde sa nikto na nič pýtať nebude. Akurát, že s Maďarskom, Slovenskom, a aj Brazíliou sa asi sekli...


Xytrolin
Xytrolin | 19.4.2021 14:53

@Jojojo: Správne sa pýtaš! Až ma udivuješ! Presne tak, im nejde o nejakú reputáciu, pretože domáce publikum majú "ošetrené" a rozfrckávať politiku v iných štátoch sa im darí aj tak. Okrem toho, aby sa presne vyhli problému, ktorý si popísal, tak ani do EMA nič podstatné neposlali, aby si to neposrali. Iba naťahujú čas. Nechápem, že to nechceš pochopiť :D


ygnac
ygnac | 19.4.2021 15:09

Zatial nie je zname meno osoby/organizacie, ktora by videla kompletnu dokumentaciu k Sputniku V. Je znamych iba zopar stran, z ktorych aj tak cast neplati, kedze evidentne je viacero verzii tej vakciny.
Za tie dlhe mesiace Rusi nic dalsie nedodali, vsade len rozmetavaju hovna cez svojich trolov a vedu si svoju ideologicku vojnu.


Xytrolin
Xytrolin | 19.4.2021 15:27

@Jojojo: verím, že si konsternovaný, stačí si uvedomiť, že oni aj tak nie sú schopní dodávať do tých 60 krajín, čo zazmluvnili. Dodávajú do 30, a aj to nedostatočne. Ideálne by to bolo urobiť tak, že keď sa všetko riadne vydokladuje, tak si na Slovensku postaviť výrobňu. A máš pekne všetko pod kontrolou. A sám som zvedavý, v ktorej krajine, sa to skutočne takto dotiahne úspešne do konca...ehm...


ygnac
ygnac | 19.4.2021 17:45

Madari ockuju na zaklade ideologickeho presvedcenia a naroadenia Orbana. Ani ich vedci neodporucali pouzitie Sput iku pre nedostatok informacii.


trombon
trombon | 19.4.2021 18:31

minister Krajci (ked bol ministrom) prikazal SUKLu overit sputnik... keby som tusil aky si konsternovany... splietas veci len aby to vyhovovalo tvojej teorii... prosim pozri si celu postupnost kauzy sputnik na slovensku, ak ani potom nepochopis tak to nechaj plavat, no a co, ze sa sputnikom ockuje pol sveta, su tu predsa nejake pravidla a ked uz aj vlada kaze svojimi cinmi tie pravidla obchadzat tak potom sme v riadnej sracke... tisicky much ta budu presvedcovat, ze hovno je lahodka, no nedas si? jo taky sudruh putin ta bude presvedcovat ze A.Cepiga a A.Miskin boli len turisti a preto im udelil vysoke statne vyznamenanie... :-D milujem vsetkych konsternovanych ;-)


trombon
trombon | 19.4.2021 19:35

to nemyslis vazne... SUKL sa vyjadril k tomu co mal k dispozicii, absencia dat a prislusnych dokumentov je sovietska a matovicova vina, museli porovnavat s tym co mali k dispozicii, plnili si svoju pracovnu napln, teda kontrola a schvalovanie lieciv pre obcanov slovenska... ostatne si najdi sam, nasepkavanie: pan matovic nakupil sputnik bez toho, ze by bol o tom niekto informovany, od koalicie, cez media az po debilneho obcana... jednoducho sa rozhodol a urobil... no a co? sputnik nie je pre neho, sputnik je majetkom obcanov tejto krajiny... nema pravo robit nic na tajnasa... matovic nie je stat, matovic a cela vlada maju byt a su sluzobnici obcanov...


trombon
trombon | 19.4.2021 22:25

batova zahlasila to co nasla, SUKL porovnaval testy lancetu so vzorkami ktore boli dodane na sk a kvoli nedostatku informacii o produktu sputnik odpovedala na otazku, ci je sputnik bezpecny a ucinny...rozhodne to je blamaz, totiz este som nevidel vyrobcu, ktory tak vehementne poskodzuje sam seba, predsa musel ratat s tym, ze niekto sa na ten vyrobok pozrie dokladne ak vyrobca sam nie je ochotny spolupracovat... vladna kriza a je dobre, ze bola, nastala prave kvoli schopnosti matovica spravat sa ako neriadena strela vystrelena z nekalibrovaneho kanona... ale uz dost vysvetlovania, pricetny clovek uvidi aj bez pomoci, ze je tu matovic, je tu SUKL a su tu registrovane vakciny o ktore matovic nemal zaujem ale o neregistrovane vakciny s absenciou vyrobnej dokumentacie zaujem ma... a potom je tu idiot obcan co sa prikloni podla emocie tam kde uzna za vhodne... farmaceuticke firmy si robia svoju pracu, za ktoru ocakavaju patricny zisk, daju robit testy na ich produkt a snazia sa vyhoviet dopytu... to je normalne a tak to ma byt, a potom je tu sputnik ktory si serie sam do vlastnej huby a hlada uzitocnych idiotov, ktory su ochotni sirit jeho kvality o ktorych nikto nic nevie, pretoze fakty su utajovane... co by si navrhoval ty Jojojo?


| 19.4.2021 22:27

jojojo pal do moskvy dat sa opichat sputnikom mozno sa ti aj trosku v hlave napravi a ked tam uz budes ostan v tom zaslubenom raji...


ygnac
ygnac | 19.4.2021 22:42

Nie. Ona nepovedala, ze v 40 krajinach je 40 Sputnikov. Ona povedala, ze tie Sputniky nie su vsetky rovnake. A to je podstatny rozdiel!


ygnac
ygnac | 19.4.2021 23:48

A kde vidis, ze je 40 roznych? Tvoja veta by platila, ak by bolo povedzme 5 roznych typov, ktore sa pouzivaju v 40 krajinach.
Hahaaa


Xytrolin
Xytrolin | 20.4.2021 02:08

@Jojojo: Ty uz pochop, ze vsetci, co splnili podmienky EMA maju registraciu - riadnu. Preco oni toto obchadzali - a ja dokonca tvrdim, ze aj nadalej obchadzaju? Akykolvek regulator moze povedat cokolvek, pretoze -este raz- dokazovat musi vyrobca, ze to nie je inak! Keby vsetko dolozil na prvykrat, tak sa mohli tej bazine vyhnut. A este jedna vec- tvrdis ze Sputnik je vo 4 faze schvalovania pri EMA. Tu sa ale vyzaduje citacia od Teba, zdroj daj.


ygnac
ygnac | 20.4.2021 10:41

Jojojo: Tak kolko verzii Sputnika teda spominala? Nejako si ticho.


Xytrolin
Xytrolin | 20.4.2021 15:50

@Jojojo:Baťová nie je politik. Stále nevidím zdroj na tvrdenie, že Sputnik V je v nejakej štvrtej fáze rolling review. Analógia s USA neplatí, lebo Astrazeneca má už za sebou aspoň jednu riadnu registráciu a síce EMA. Sputnik V je v čakačke, a na na webstránke EMA s aktualitami nie je žiadna aktualizácia od jeho zapísania do rolling review 4.3.2021. Čiže stále sa nič nezmenilo.


Xytrolin
Xytrolin | 20.4.2021 15:51

Zdroj: https://www.ema...-latest-updates


Xytrolin
Xytrolin | 20.4.2021 16:38

@Jajaja:Nefabuluj, pozri sa na Jansen. Ty si zacal s USA. Ja som argumentoval, ze nikto sudny, kto nema vela prachov a dobreho pravnika, nebude v USA spochybnovat ucinnost EMA schvalenej vakciny. A uz po 1000x len zopakujem, ze vyrobca Sputnika zatial nezdokladoval nic.


trombon
trombon | 20.4.2021 18:00

takze spochybnujes registraciu EMA a na druhej strane vyzdvihujes nejaku vakcinu sputnik, ktora schvalovacim a registracnym procesom zatial nepresla z viny vyrobcu... dobre tomu rozumiem? ak je pre teba Ema irelevantna, tak ok, pre vacsinu statov EU je registracia v EMA smerodajny dokaz o spolahlivosti a bezpecnosti. Ktore staty Eu okrem madarska ockuju sputnikom?

tu je link na jeden zaujimavy clanok, neviem, ci sa vam otvori

https://www.akt...kcina-rozhovor/


trombon
trombon | 20.4.2021 18:14

a este jeden dovetok: spravanie sa vyrobcu sputnika ako aj udalosti, ktore vyplavali na povrch v poslednych dnoch v ceskej republike a ako aj historicke fakty naznacuju, teda aspon mne, ze sovietske rusko nie je ziadne terno co sa tyka partnerskych vztahov a ked pomyslim, ze by som sa na nich mal obratit s doverou o zasah do mojeho zdravia...fuuu nieco male ale intezivne v dutine mojej lebky mi navodzuje neprijemny pocit... a este, ze ma premaha pocit hanby, ked si spomeniem na sposob ako sa tato "vakcina" dostala na uzemie slovenska, jedina vakcina, ktoru prisiel privitat premier a minister zdravotnictva priamo na letisku... a co ostatne vakciny, registrovane... asi mam zly pohlad na svet a mylnu predstavu o pravidlach...


Xytrolin
Xytrolin | 20.4.2021 19:21

@Jojojo: Astru nespochybňujú štáty :) Astru spochybňujú zase len politici, ktorí sa zosrali z verejnej mienky, ktorá nechápe pravdepodobnosť 37:17 000 000 (zdokumentované trombózy v GB k vtedajšiemu stavu zaočkovanosti, z toho 8 mŕtvych). Čiže pre politika - a tiež jednoduchších občanov - je zjavne riziko z nepoznaných následkov prekonania kovidu MENSIE ako riziko zo zaockovanosti prelustrovanou vakcínou!!!! GRATULUJEM! Kam sme to dospeli? Vzdy ma pri tomto vnímaní sveta napadne ten krásny vtip:
-Pamatate si, ked sme snívali, že sprístupnením informácií a vedomostí zadarmo sa ľudia dostanú k vzdelaniu a budú žiť krajšie, plnšie a šťastnejšie životy? Áno?
- NO TAK V TOM TO NEBOLO! :)
Už len môj dovetok: internet je dobrý sluha, ale zlý pán...


trombon
trombon | 20.4.2021 21:54

to uz ani nestoji za odpoved, drz sa a doveruj ale preveruj


Xytrolin
Xytrolin | 21.4.2021 13:21

@Jojojo: Ty si neskutočné hovado! A acylpyrin ma povolene straty? :D Súvislosť medzi správaním populistického politika a verejnej mienky je úplne jasná, neviem, čo tu chceš rozoberať. A to, akú odbornú váhu má verejná mienka pri komplexných problémoch najlepšie ukazuje hocijaká partia šachu majstra so šachovou verejnosťou.


trombon
trombon | 21.4.2021 18:16

mam stastie??? tebe musi jbť ale vazne, zle si si asi vysvetlil, taka provokacna a idiotska otazka mi ani nestoji za namahu odpovedat (J.Kuciak v tych novinach pracoval)


trombon
trombon | 21.4.2021 20:07

teraz som vsetko pochopil a musim povedat, ze Xytrolin sa myli... ty si skutocne hovado


Xytrolin
Xytrolin | 21.4.2021 20:20

@Jojojo: ja tvrdím zase že nikto s tebou nesuhlasi. Navyše už prekrúcaš aj vlastne tvrdenia. Odpoved si dostal, a žiadna paralela sa nenatiska. Schválené vakcíny sú registrované riadne! Iba v skrátenom konaní, ale to skrátenie nerovnasa odflaknutie, ako sa snažíš naznačiť! Je to jasne vysvetlené na webstránky EMA, link som ti poslal, tak nehraj sprosteho. A to že nechápeš argumentáciu ad-absurdum acylpyrinom nie je môj problém. Ale napoviem Ti: prečo nemindzujes na všetkých, ktorí liečia bežnými liekmi a tiež obetovali nevinných ľudí? (Bože, ja sa sam dojmem a rozplacem). Koľko ľudí z masy 17 míl zomrie na acylpyrín podobne “cynickým” spôsobom z akého má obviňuješ Ty? Už ti to dochádza? A ty sa s kamennou tvárou pýtaš prečo FDA neschválila Astru schválenú EMA a vidíš paralelu so Sputnikom V, ku ktorému nie sú dodané žiadne hodnoverne overené dáta? Ty “rozsudok smrti” :) Inak to zdôvodnenie FDA máš na ich stránke, tak pre seba niečo urob, a prečítaj si to sám. Nebudem Tá tu vodiť za ručičku. Aj bloomberg o tom mesiac dozadu písal. Diskutuj si tu sám so sebou, keď ti nie je na vracanie so samého seba. Zvrhnutie Fica?


| 21.4.2021 21:45

trombon xytrolin klud pani praskne vam zilka jojojo ma skoncenu vs zivota s titulom obrkkt tam nepochodite 😉😂😂


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader